این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
ششمین كنفرانس بين‌المللی بازی‌های رايانه‌ای، فرصت‌ها و چالش‌ها
The 6th International Conference on Computer Games; Challenges and Opportunities

سخنرانی کلیدی دکتر Matti Karhulahti در ششمین کنفرانس بین‌المللی «بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها»

ارسال شده در تاریخ :

یکی از سخنرانان کلیدی ششمین کنفرانس بین‌المللی «بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» دکتر Matti Karhulahti عضو هیأت علمی مدعو دانشکده مطالعات تاریخ، فرهنگ و هنر دانشگاه Turku فنلاند است.

دکتر کارهولاتی یکی از پژوهشگران برجسته در حوزه‌ی ذهن، فرهنگ، سبک زندگی است و در کنفرانس ما در مورد پیامدهای اخلاقی و فرهنگی ورزش‌های الکترونیکی صحبت خواهد کرد.

چکیده‌ی سخنرانی ایشان به شرح زیر است:

Cultural and Ethical Implications of Esports

Abstract: This talk provides an overview of cultural implications regarding the rapidly moving esports field. The cultural implications are accompanied by ethical implications, which need to be considered in order for the esports ecosystem to become sustainable. As a conclusion, research recommendations are provided for scholars who wish to carry out sustainable esports research in the future.

اسلایدهای این سخنرانی را می‌توانید از اینجا دانلود کنید.

دفترچه راهنمای کنفرانس

فایل‌های موردنیاز

Call for Papers

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.0)